Ciepła sałatka z zimowych owoców, endywii i pancetty

Ciepła sałatka z zimowych owoców, endywii i pancetty
Ciepła sałatka z zimowych owoców, endywii i Pancettan jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 296 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Zima. Mieszanka gęsto pancetta, sól i pieprz, cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciepła sałatka z jajkiem i pancettą, Zimowa kapusta + chrupiąca Sałatka Pancetta z grzankami z sera Bleu, oraz Zimowa Sałatka Z Cykorii Z Grillowanym Zielonym Czosnkiem, Pancettą I Miękkim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Używając dużego rozwiertaka do cytrusów, wyciśnij 1/2 szklanki soku z połówek granatu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GranatGranat
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
2
Przenieś do małego rondla i gotuj, aż zmniejszy się do 3 łyżek stołowych, około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Przelać Syrop z granatów do małej miski i ubić ocet, a następnie olej. SOS przyprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Z GranatówSyrop Z Granatów
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
W średnim rondlu połączyć wodę z cukrem i doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodaj pigwy i ustaw małą pokrywkę lub żaroodporny spodek bezpośrednio na górze, aby utrzymać kliny zanurzone. Gotować na umiarkowanym ogniu, aż tylko przetargu, o 10 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć pigwy na talerz, aby ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
PigwaPigwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6
Pigwy pokroić w cienkie kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
PigwaPigwa
7
Na dużej patelni, gotować pancetta na umiarkowanym ogniu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Odcedzić pancetta; rezerwy 1 łyżka tłuszczu na patelni. Powrót patelni na dużym ogniu, dodać endywii i gotować, podrzucając, aż tylko ogrzane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Dodać pigwy, gruszki i pancettę, doprawić solą i pieprzem i delikatnie wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
PigwaPigwa
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
10
Przełożyć sałatkę na talerz.
11
Skropić sosem, posypać estragonem i podawać. Przekazać pozostały opatrunek oddzielnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSałatki
OkazjeZimowe
Magazyn