Ciepła sałatka z zimowych owoców, endywii i pancetty
Ciepła sałatka z zimowych owoców, endywii i Pancettan jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 296 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Zima. Mieszanka gęsto pancetta, sól i pieprz, cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciepła sałatka z jajkiem i pancettą, Zimowa kapusta + chrupiąca Sałatka Pancetta z grzankami z sera Bleu, oraz Zimowa Sałatka Z Cykorii Z Grillowanym Zielonym Czosnkiem, Pancettą I Miękkim dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Używając dużego rozwiertaka do cytrusów, wyciśnij 1/2 szklanki soku z połówek granatu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Granat
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
2
Przenieś do małego rondla i gotuj, aż zmniejszy się do 3 łyżek stołowych, około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Przelać Syrop z granatów do małej miski i ubić ocet, a następnie olej. SOS przyprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Z Granatów
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
W średnim rondlu połączyć wodę z cukrem i doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Dodaj pigwy i ustaw małą pokrywkę lub żaroodporny spodek bezpośrednio na górze, aby utrzymać kliny zanurzone. Gotować na umiarkowanym ogniu, aż tylko przetargu, o 10 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć pigwy na talerz, aby ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6
Pigwy pokroić w cienkie kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
7
Na dużej patelni, gotować pancetta na umiarkowanym ogniu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
8
Odcedzić pancetta; rezerwy 1 łyżka tłuszczu na patelni. Powrót patelni na dużym ogniu, dodać endywii i gotować, podrzucając, aż tylko ogrzane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
9
Dodać pigwy, gruszki i pancettę, doprawić solą i pieprzem i delikatnie wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
2 Posiekane Czerwone Cebule
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
Połówki Gruszek W Syropie
10
Przełożyć sałatkę na talerz.
11
Skropić sosem, posypać estragonem i podawać. Przekazać pozostały opatrunek oddzielnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa