Ciepła sałatka z ziemniaków i wędzonego pstrąga

Ciepła sałatka z ziemniaków i wędzonego pstrąga
Ciepła sałatka z ziemniaków i wędzonego pstrąga to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Na 4,08 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 17g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pstrąga, świeżo zmielony pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć tarta jabłko można śledzić to danie główne z Szybka I Łatwa Tarta Jabłkowa jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciepła Sałatka Ziemniaczana Fingerling, Sałatka Ziemniaczana Pieczona Na Ciepło, oraz Ciepła sałatka z białej fasoli z wędzonym pstrągiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jeśli używasz kaparów utwardzonych solą, włóż do małej miski, przykryj wodą i pozostaw do namoczenia 10 minut, aby usunąć sól; spłucz i osusz całkowicie. (W przypadku kaparów pakowanych w solankę dobrze spłukać i osuszyć.)
Składniki, których będziesz potrzebować
KaparyKapary
SolankaSolanka
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W 4-do 6-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 2 do 3 kwarty wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać ziemniaki i gotować, odkryte, do miękkości po przekłuciu, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
4
Drenaż.
5
W międzyczasie zdjąć i wyrzucić skórę z pstrąga. Połamać rybę na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
6
Ustaw 1-do 1 1/2-quart patelni na średnim ogniu. Gdy jest gorąco, dodaj oliwę z oliwek; gdy zacznie marszczyć, dodaj kapary (użyj uchwytu na garnki i odsuń się-olej może się rozpryskać). Gotować, mieszając raz, aż jagody się otworzą i będą jasnobrązowe i chrupiące, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
JagodyJagody
KaparyKapary
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uchwyt Do GarnkaUchwyt Do Garnka
PatelniaPatelnia
7
Wlać do drobnego drucianego Sitka na szklance o pojemności 1 szklanki; zapas oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
8
Kapary wlać Na Ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaparyKapary
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
9
W dużej misce wymieszać olej z kaparów z sokiem z cytryny i pieprzem. Wymieszać z ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
ZiemniakZiemniak
KaparyKapary
PieprzPieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Dodać pstrąga, jabłko i koperek i delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
PstrągPstrąg
KoperKoper
11
Na wierzch posypać smażone kapary.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaparyKapary
12
Podawać z kwaśną śmietaną, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn