Ciepła sałatka z kalafiora i jęczmienia Herbed

Ciepła sałatka z kalafiora i jęczmienia Herbed
Need a bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Ciepły kalafior i Herbed Barley Salad może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 435 kalorii, 12g białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, fasola maślana, liście pietruszki z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Herbed Barley Salad, Prosta Sałatka Jęczmienna Herbed, oraz Indyk z ciepłą sałatką jęczmienną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić jęczmień w dużym rondlu; dodać wody do przykrycia przez 2". Doprawić solą. Doprowadzić dooil i gotować do miękkości, 25-30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Spuścić; uruchomić pod zimną wodą. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
W międzyczasie ubić sok z cytryny, majonez, musztardę Dijon i 5 łyżek olejuśrednia miska do emulgowania. Przyprawić solą i pieprzem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Ogrzać pozostały 1 łyżkę oleju na dużej patelniprzez średnie ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Dodać kalafior; gotować, obracając od czasu do czasu, aż zbrązowieje w miejscach, 10-12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
6
Dodać 2 łyżki wody, przykryć, i gotować, aż tylko miękkie, o 2 minutdłuższe. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WodaWoda
7
Przełożyć kalafior do dużej miski, dodać 1/4 szklanki natki pietruszki, 1 łyżkę estragonu, zaprawioną łyżkę i połowę zaprawionego dressingu.Wymieszać, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KalafiorKalafior
EstragonEstragon
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
8
Sałatkę podzielić między miski; drizzleremaining dressing over.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
9
Dekoruj lemonzestem, 1/4 szklanki pietruszki i 1 łyżką estragonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
EstragonEstragon
Pietruszka-naćPietruszka-nać
10
W porcji: 420 kalorii, 25 g tłuszczu, 11 g błonnika
11
Bon Appétit
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn