Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ciepłej sałatki Escarole i grzybowej. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 87 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, grzyby, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka z ciepłymi krewetkami i Escarole, Ciepła sałatka Escarole z groszkiem śnieżnym i kiełbasą, oraz Sałatka Z Pieczarkami Na Ciepło.
Instrukcje
1
Umieść escarole w dużej, niereaktywnej misce i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Escarole
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na dużym ogniu. Gdy olej się pali, dodaj grzyby, czosnek, szalotkę i tymianek i obficie doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby są rumiane i miękkie, o 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Grzyby
Szalotka
Czosnek
Tymianek
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Zdjąć patelnię z ognia i przenieść grzyby do miski z escarole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Escarole
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Patelnia
4
Wlać ocet na patelnię. Wymieszać, zeskrobując wszelkie rumiane kawałki z dna patelni, a następnie zalać sałatką. Wszystkie składniki wrzucić razem, doprawić dodatkiem soli i pieprzu i podawać.