Ciepła Sałatka Z Endywii I Kopru Włoskiego

Ciepła Sałatka Z Endywii I Kopru Włoskiego
Ciepła sałatka z endywii i kopru włoskiego to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 414 kalorii, 15g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 19 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka popękanego pieprzu, sera romano, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Ciepła Sałatka Endywiowa, Sałatka cytrusowa z Endywią i koprem włoskim, oraz Sałatka z kopru włoskiego, Radicchio i Endive dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia41
Magazyn