Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ciepłej sałatki gruszkowej. Ten przepis służy 10. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 217 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Za 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku z cytryny, ziaren słonecznika, malin i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciepła Sałatka Gruszkowa, Ciepła sałatka z brukselki i gruszki, oraz Ciepła sałatka szpinakowo-gruszkowa z dressingiem bekonowym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Na patelni nieprzywierającej smaż plastry gruszki przez 2-3 minuty z każdej strony lub do miękkości. Na talerzach sałatkowych ułóż warzywa, gruszki, cebulę, ser pleśniowy i ziarna słonecznika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Solone Pestki Słonecznika Opcjonalnie
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Zieloni
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Połówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
W blenderze połącz składniki winegret; przykryj i przetwarzaj na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół