Ciepła Salsa Mango

Ciepła Salsa Mango
Ciepła Salsa z Mango wymaga mniej więcej 35 minut od początku do końca. Na 43 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 95 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Mieszanka soli i mielonego pieprzu, mango, ananasa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 15%. Podobne przepisy to Grillowany kurczak z mango z salsą truskawkową Mango, Sunny & Hot ! Salsa (Ananas Mango Kiwi Salsa), oraz Sałatka Mango-szpinakowa z ciepłym boczkiem Vinaigrette.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w patelni nonstick na średnim ogniu, i gotować i mieszać cebulę i pieprz jalapeno do miękkości, o 5 protokół. Wymieszać czosnek, skórkę z cytryny i kolendrę; gotować do pachnącego, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
KolendraKolendra
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Przesunąć mieszankę cebuli i pieprzu na krawędzie patelni, a na środek patelni dodać mango i ananasa. Gotować, bez mieszania, aż owoce zaczną karmelizować, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnanasAnanas
PieprzPieprz
OwoceOwoce
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wlać sok z cytryny do patelni i doprowadzić do wrzenia, mieszając i skrobanie rumiane kawałki żywności z dna patelni z drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
PatelniaPatelnia
4
Wyjąć z ognia; wymieszać z masłem i wymieszać, aby równomiernie połączyć wszystkie składniki. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem; podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Wina Tudor Balo Vineyard Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 68 dolarów za butelkę.
Wina Tudor Winnica Balo Pinot Noir
Wina Tudor Winnica Balo Pinot Noir
Rok 2007 był uważany za najlepszy rocznik, jaki mogliśmy zobaczyć za życia w Kalifornii. Ten szczególny pinot noir Z Anderson Valley pochodzi z Winnicy Balo, która znajduje się bezpośrednio po drugiej stronie drogi od winnicy Golden Eye i winnicy. Winnica jest jednym z rzadkich miejsc pinot noir, który nalega na chęć produkcji ogromnych win. Owoce i struktura są ogromne. To wino pięknie się starzeje przez kolejne 20 lat. Ciesz się teraz lub kup skrzynkę do picia w ciągu następnej dekady lub dwóch.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn