Ciepły Dip Gumbo może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.01 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 226 kalorii. Jest idealny do Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób lubiło to kreolskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, seler, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Spróbuj Pikantny Ciepły Dip Z Serem Feta, Gulasz Gumbo-laya (Gumbo + Jambalaya), oraz Gumbo zielone (gumbo Z ' herbes) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać zieloną cebulę i kolejne 2 składniki. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 6 do 8 minut lub do papryki są miękkie. Mieszać w krewetki i następny 2 składniki; gotować, mieszając od czasu do czasu, 2 protokół. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu; dodaj serek śmietankowy, mieszając, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
3
Zdjąć z ognia i wymieszać z okrą i 1/2 szklanki parmezanu. Mieszankę łyżką do 2-qt. naczynie do pieczenia i posypać pozostałymi 2 łyżkami. ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Ketmia Jadalna (okra)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Piec w 400 przez 25 do 30 minut lub do bąbelków i lekko rumiane.
Cajun świetnie komponuje się z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Jedno wino, którego możesz spróbować, to mieszanka Santiago Ruiz Albarino. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.