Ciemna Czekolada-Chunk Brownies
Przepis ciemna czekolada-Chunk Brownies może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 471 kalorii, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wanilii, mąki, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Mocha-Ciemna Czekolada Chunk Brownies, Cherry Dark Chocolate Chunk Brownies, oraz Ciastka Z Ciemnej Czekolady.
Instrukcje
Czekoladę pokroić na około 1/2 cala kawałki; powinieneś mieć około 2 szklanki. W małej, bezpiecznej w kuchence mikrofalowej misce połącz połowę czekolady i masło.
Podgrzewać w kuchence mikrofalowej na pół mocy (50%), aż czekolada będzie miękka i masło stopi się, 1 do 1 1/2 minuty. Mieszaj, aż mieszanina będzie gładka.
Odstawić, aż po prostu ciepłe w dotyku.
W misce drewnianą łyżką ubić jajka, cukier, sól i wanilię, aż będą gładkie.
Dodać mieszaninę czekolady i mieszać, aż dobrze wymieszane.
Dodać mąkę, około jednej trzeciej na raz, mieszając po każdym dodaniu tylko do mieszania.
Dodaj pozostałą posiekaną czekoladę i wymieszaj, aż kawałki będą równomiernie rozłożone.
Dolna linia i boki 9-calowej kwadratowej patelni do pieczenia z pergaminem do gotowania, drapowanie na obręczy trochę. Zeskrobać ciasto na patelnię; rozprowadzić poziom.
Piec w piekarniku konwekcyjnym 325 lub 300, aż powierzchnia rozwinie cienką skórkę (jak delikatna warstwa lodu, która tworzy się na zamarzniętej wodzie), a opuszek palca przyciśnięty bardzo delikatnie w środku pozostawia miękkie wrażenie, 20 do 25 minut; uważaj, aby nie przesadzić.
Całkowicie schłodzić na patelni na stojaku, co najmniej 1 godzinę. Podnieś brownie na pergaminie, odklej pergamin i ustaw brownie na desce.
Pokroić na 8 kwadratów lub klinów lub 16 trójkątów (patrz UWAGI).