Cielęcina Marsala
Cielęcina Marsala może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 273 kalorie, 24g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pre grzyby, pietruszka, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cielęcina Marsala, Cielęcina Marsala, oraz Cielęcina Marsala.
Instrukcje
Cielęcina w 3 łyżkach mąki.
Połączyć 1 łyżka mąki i consomm, mieszając trzepaczką; odstawić.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cielęcinę, gotować 1 1/2 minuty. Obrócić cielęcinę; gotować 1 minutę.
Wyjąć cielęcinę z patelni.
Dodaj wino do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Dodaj mieszaninę consomm, grzyby i sól; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 3 minuty lub aż gruby. Na patelnię włożyć cielęcinę; posypać natką pietruszki.