Cielęcina i awokado

Cielęcina i awokado
Need a bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne danie główne? Cielęcina i awokado może być znakomity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 674 kalorii, 33g białka, oraz 53g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.62 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz hass awokado, cytrynę klinową, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto z szynką cielęcą i jajkiem V-Tol, Paprykarz Cielęcy, oraz Cielęcina Marsala dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przeciąć awokado na pół dookoła i do dołu. Przekręć awokado, aby oddzielić połówki. Uderz w dół nożem, aby go wybić. Miarka awokado z każdej połowy skóry z dużą łyżką. Pokrój awokado i wyciśnij na nim trochę soku z cytryny, aby opóźnić brązowienie. Zarezerwuj awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Doprawić przegrzebki cielęce solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
3
Rozgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i masło na dużej patelni na średnim lub średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać cielęcinę i gotować 2 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
5
Cielęcinę wyjąć na talerz lub pojedyncze talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
6
Dodaj wermut lub wino na patelnię i odgazuj ją, podnosząc dowolny kolor lub kawałki cielęciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać śmietanę i wymieszać. Wyłączyć ogień i niech krem bubble 1 minutę. Ułóż awokado na przegrzebki cielęciny. Mięso i awokado zalać sosem i udekorować obfitą posypką posiekanego tymianku lub szczypiorku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
TrudnośćNormalny
Gotowe W11 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia19
Magazyn