Cielęcina Scaloppine z cytryną i koprem włoskim

Cielęcina Scaloppine z cytryną i koprem włoskim
Need a dairy free main course? Cielęcina Scaloppine z cytryną i koprem włoskim może być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 291 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i podnieś rosół z kurczaka, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia plus 4 łyżki stołowe, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Cielęcina Scaloppine Z Cytryną, Kaparami I Porami, Scaloppine cielęcy z pietruszką, cytryną i sezamem, oraz Cielęcina Scaloppine Z Jajkiem I Parmezanem.

Instrukcje

1
Koper włoski i pokroić na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
2
Pokrój każdą połowę na 1/8 cala julienne.
3
W 10-do 12-calowej patelni saute, podgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu, aż tylko do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać koper włoski i gotować, często mieszając, aż będzie miękki i złoty, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
5
Zdjąć z patelni i odstawić. Pokroić cielęcinę na 1 / 8th-cala grubości plastry (lub zorganizować, aby twój rzeźnik zrobić to dla ciebie). Każdy kawałek cielęciny Funt młotkiem do mięsa, aż prawie cienki papier. Doprawić każdą sztukę solą i pieprzem oraz posmarować mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Podgrzać pozostałe 4 łyżki oliwy z oliwek w 12-do 14-calowej patelni saute aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodać 4 kawałki pogłębionej cielęciny i gotować, aż światło złoty kolor z każdej strony, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
8
Wyjąć na płytkę i kontynuować z pozostałymi kawałkami. Gdy druga partia jest rumiane, dodać pierwszą partię z powrotem do patelni i dodać bulion z kurczaka i sok z cytryny i gotować 2 do 3 minut, aż płyn jest prawie nie ma.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Cielęcinę wyjąć na półmisek, dodać koper włoski i natkę pietruszki i polać mięsem sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
10
Posypać skórką z cytryny i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia84
Magazyn