Ciasto żurawinowe Sandy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać Sandy Cranberry Coffee Cake spróbować. Ten przepis służy 10. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 467 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól, sos żurawinowy jagodowy, margarynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto czekoladowe Sandy, Cranberry Coffee Cake, oraz Cranberry Coffee Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj i mąka żłobioną rurkę.
W dużej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
W misce ubić cukier i margarynę do uzyskania kremowej konsystencji.
Dodaj śmietanę, jajka i 1 łyżeczka ekstraktu migdałowego do mieszaniny cukru; ubić, aż będzie gładka.
Wlać mieszaninę cukru do mieszaniny mąki i wymieszać, aby utworzyć gładkie ciasto.
Wlać 1/3 ciasta do przygotowanej patelni.
Do miski wlać sos żurawinowy i wymieszać.
Na przygotowanej patelni rozprowadzić 1/2 sosu na cieście.
Wlać 1/3 ciasta na sos żurawinowy, a drugi 1/2 sos żurawinowy na ciasto. Top z pozostałą 1/3 ciasto ciasto.
Piec w nagrzanym piekarniku do złotego koloru i gotowane przez, o 40 protokół.
Cukier cukierniczy i 1 łyżkę ekstraktu migdałowego ubić razem w misce do uzyskania gładkiej konsystencji, dodając wystarczającą ilość wody do polewy, aby uzyskać mżawą konsystencję.
Mżawka wisienką na torcie.