Ciasto Śmietanowo-Orzechowe Bundt
Śmietanowo-orzechowe ciasto Bundt może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Ten przepis służy 14. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka jaj, orzechy laskowe, czekolada-orzechy laskowe spread, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Z Kwaśną Śmietaną Z Orzechami Laskowymi Bundt, Ciasto Czekoladowo-Śmietankowe Bundt, oraz Ciasto Czekoladowo-Śmietankowe Bundt.
Instrukcje
Płaszcz 12-cup Bundt patelni z sprayem do gotowania; pyłu z bułki tartej.
Umieścić granulowany cukier i masło w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane (o 2 protokół).
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu.
Dodać wanilię i kwaśną śmietanę; ubić do dobrze wymieszanego.
Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól wymieszać w średniej misce, mieszając trzepaczką, aż dobrze się połączą.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny cukru, mieszając tylko do połączenia.
Łyżka połowę ciasta do przygotowanej patelni Bundt; posypać równomiernie orzechami laskowymi. Upuść małe łyżki czekolady rozłożone na orzechach. Łyżka pozostałego ciasta na czekoladzie rozprzestrzeniania; zawirować ciasto za pomocą końcówki noża.
Piec w temperaturze 350 przez 55 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni na stojaku z drutu przez 15 minut; wyjąć ciasto z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Ciasto posypać cukrem pudrem.