Ciasto Śmietankowe Z Masłem Rumowym
Ciasto z masłem rumowym jest Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako deser. Mieszanka ekstraktu waniliowego, masło, żółtka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Batoniki Z Masłem Jabłkowym, oraz No Bake Almond Butter Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu połącz brązowy cukier, skrobię kukurydzianą i sól.
Ubij w mleku i żółtkach jaj, aż dobrze się wymieszasz. Gotować mieszaninę na średnim ogniu, stale mieszając. Gdy mieszanina zacznie się gotować, kontynuuj gotowanie przez 2 minuty, a następnie usuń z ognia.
Do mieszanki mlecznej wymieszać masło lub margarynę, ekstrakt waniliowy, ekstrakt z toffi, ekstrakt z rumu i przyprawiony rum.
Wlać tę mieszaninę do upieczonej skorupki ciasta i schłodzić przez 2 do 3 godzin przed podaniem.
Dekoruj bitą śmietaną i polewą karmelową.