Ciasto Ze Świeżymi Jabłkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj świeżego ciasta z przyprawami jabłkowymi. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 731 kalorii, 10g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz zmielone goździki, cukier, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Słodkie Ciasto Z Przyprawami Ziemniaczanymi Ze Świeżym Imbirem I Nadzieniem Pekan Streusel, Ciasto Z Przyprawami Jabłkowymi, oraz Ciasto Z Przyprawami Jabłkowymi.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Tłuszcz i mąka jedna 10-calowa patelnia rurowa.
W rondlu umieść jabłka, wodę i 2 łyżki cukru. Gotować, pod przykryciem, na średnim ogniu do miękkości. Około 5 do 10 minut.
Wyjmij mieszankę jabłek z ognia i odstaw na bok.
W dużej misce masło śmietankowe z pozostałymi 2-1 / 2 szklankami białego cukru. Ubić jajka, następnie mieszaninę jabłek (w tym płyn).
Wymieszać mąkę uniwersalną, mąkę pszenną, sodę oczyszczoną, sól, zmielony cynamon, zmieloną gałkę muszkatołową i zmielone goździki. Ubij mieszaninę mąki do mieszaniny jabłek, aż dokładnie zwilżona. Wymieszać z rodzynkami. Ciasto przełożyć na przygotowaną patelnię.
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 1 godzinę i 30 minut lub aż testy ciasto zrobić.
Niech ciasto ostygnie i rack. Sprawia, że około 20 do 24 porcji.