Ciasto Z Wiśniami Żurawinowymi

Ciasto Z Wiśniami Żurawinowymi
Cranberry Cherry Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 219 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz nadzienie z wiśni, cukier, sok pomarańczowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Wiśniowe, Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, oraz Ciasto Z Wiśniami Żurawinowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać nadzienie z ciasta wiśniowego, sos żurawinowy, rodzynki, skrobię kukurydzianą i imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Z Ciasta WiśniowegoNadzienie Z Ciasta Wiśniowego
Sos żurawinowySos żurawinowy
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Zrobić ciasto na ciasto, zastępując sok pomarańczowy wodą. Ciasto podzielić na 55 % / 45 %.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Zwiń większy kawałek do 1 1/2 cala większego niż 9-calowa patelnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku TruskawkowymOpakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku Truskawkowym
4
Umieścić skorupę w Pie płyty pozostawiając jeden cal zwis, i pędzla z białka jaja. Łyżka nadzienia wiśniowego do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
Obróć drugą skórkę do 12-calowego naboju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
6
Pokrój na 14 pasków, aby uzyskać kratkę. Zwilżyć Brzeg skorupy dolnej wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
7
Ułożyć 7 pasków na cieście. Nie uszczelniać końców. Złóż co drugi pasek do tyłu w połowie drogi od środka.
8
Umieść środkowy pasek poprzeczny na cieście i wymień złożoną część pasków. Teraz Złóż alternatywne paski.
9
Umieścić drugi pas poprzeczny na miejscu. Powtórz, aby splot poprzeczne paski w Kratę. Koniec uszczelnienia. Obróć dolną krawędź skorupy w górę nad końcami pasków. Szczypta do uszczelnienia. Zrób wysoką karbowaną krawędź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
10
Ciasto posmarować mlekiem i lekko posypać cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
11
Piec w temperaturze 400 stopni C (205 stopni C) przez 50 minut lub do momentu, gdy owoce zaczną bąbelkować, a skorupa będzie złotobrązowa. Fajne ciasto lekko na drucianym stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn