Ciasto Z Wiśniami

Ciasto Z Wiśniami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Sweet Cherry Pie. Ten przepis służy 8. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię z tapioki, wiśnie, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Serious Eats ma 106 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Wiśniowe, Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, oraz 10 Funt Cherry Challenge: Cherry Cinnamon Sugar Sweet Rolls dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce umieść połówki pestek wiśni. Wymieszać waniliową lub cytrynową skórkę, jeśli używasz. W małej misce, ubić razem cukier i skrobię kukurydzianą, i posypać mieszaninę na wiśnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wymieszać mieszankę cukru i skrobi kukurydzianej z wiśniami, aż będą równomiernie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3
Wlać mieszaninę wiśni do schłodzonej skorupy dolnej. Przykryć wierzch ciasta schłodzoną, zwiniętą skórką górną lub pokroić w paski i uformować na wierzchu kratownicę. Zagniatać krawędzie i schłodzić przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
4
Rozgrzej piekarnik do 425° F. po wystygnięciu ciasta umyj wierzch myciem jajecznym i posyp cukrem (opcjonalnie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec 20 minut w temperaturze 425°. Zmniejszyć ogień do 350° i nadal piec przez kolejne 20-25 minut, lub do momentu, gdy skórka jest złoty kolor i nadzienie jest bulgotanie. Pozostawić do ostygnięcia na co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn