Ciasto z toffi-na razie najlepsze
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać toffi ciasto-najlepsze na razie spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 335 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Cookie Madness ma 3 fanów. Mieszanka brązowego cukru, brązowego cukru, cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Tort maślany z czekoladowym Ganache, Tort dyniowy z lukrem toffi, oraz Bułeczki z toffi z kromkami toffi.
Instrukcje
Widelcem wymieszać trzy żółtka razem w małej filiżance lub misce. W drugiej misce ubić mąkę z połową ciepłego mleka, aż będzie gładka.
Żółtka i sól ubić do mieszanki mleka i mąki, a następnie ubić pozostałą filiżankę ciepłego mleka. Odstawić.
Umieść masło w rondlu i zmiękcz je trochę na średnim ogniu.
Dodać brązowy cukier i ubijać lub mieszać przez około 2 minuty lub do roztopienia masła i cukru rozpuszcza.
Mieszankę mleczną ubić do rondla. Kontynuuj ubijanie stale na średnim ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i pęcherzyki-powinno to zająć tylko 2-3 minuty. Po rozpoczęciu tworzenia dużych pęcherzyków, kontynuuj ubijanie przez kolejne 2 minuty.
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią.
Połóż arkusz natłuszczonego woskowanego papieru bezpośrednio na górze, aby zapobiec tworzeniu się skóry i pozostaw do ostygnięcia przez około pół godziny w temperaturze pokojowej.
Przełożyć do upieczonej skorupki ciasta i dokładnie schłodzić.Krótko przed podaniem przygotuj bitą śmietanę. W schłodzonej metalowej misce za pomocą schłodzonych ubijaczy ubijaj śmietanę i cukier, aż zaczną tworzyć się sztywne szczyty. Beat in the vanilla. Rura wokół krawędzi ciasta.