Ciasto Z Szyfonu Pomarańczowego
Ciasto z szyfonu pomarańczowego może być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Na 63 centy za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 4 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka cukru, żelatyny pomarańczowej, skórki pomarańczowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Ciasto warstwowe z szyfonu pomarańczowego z migdałowo-pomarańczową włoską bezą maślaną, Tort z szyfonu pomarańczowego z nadzieniem pomarańczowym i bezą, oraz Ciasto Z Szyfonu Pomarańczowego.
Instrukcje
W dużej misce rozpuścić żelatynę w proszku i cukier w wodzie.
Dodać sok pomarańczowy i obrać. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub do zgęstnienia, ale nie ustawić.
Beat na dużej prędkości przez 3 minuty lub do spienienia i zgęstnienia. Złóż bitą polewę, aż do całkowitego połączenia.
Wlać do skorupy. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 4 godziny lub do Ustawienia.