Ciasto Z Sernikiem Żurawinowo-Orzechowym
Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać gotowy do użycia graham cracker crumb crust, donice orzechy włoskie, sos żurawinowy jagodowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Churro Pumpkin Pie Sernik Duński, Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, oraz Easy Low Carb Pumpkin Cheesecake Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać mleko do dużej miski.
Dodać mieszanki budyniowe. Ubić trzepaczką 2 min. (
Mieszanina będzie gęsta.) Delikatnie wymieszać w połowie ubitej polewy.
Rozłóż połowę masy budyniowej na dno skorupy; przykryj połową sosu żurawinowego.
Posypać orzechami włoskimi; przykryć pozostałą mieszanką budyniową.
Przechowywać w lodówce kilka godzin lub do zestawu. Wierzch z pozostałą bitą polewą tuż przed podaniem.
W razie potrzeby udekoruj świeżą żurawiną.
Podawać z pozostałym sosem żurawinowym. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.