Ciasto z rabarbarem II

Ciasto z rabarbarem II
Rabarbar Custard Pie II może być tylko deser szukasz. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Jest idealny do Dzień Matki. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz rabarbar, jajka, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 134 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Z Kremem Kokosowym, Ciasto Z Rabarbarem, oraz Ciasto Z Rabarbarem.

Instrukcje

1
Rozwałkuj ciasto na dolną skórkę i umieść w naczyniu na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
2
Umieścić rabarbar w skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
3
W dużej misce, ubić jajka lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Wymieszać z cukrem, mąką, wanilią, mlekiem i masłem lub margaryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
MlekoMleko
5
Wlać mieszaninę na rabarbar. Przykryć wierzchnią skórką i uszczelnić krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
6
Piec w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 50 do 60 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn