Ciasto Z Puddingiem Pistacjowym
Ciasto pistacjowe Pudding jest bezmleczne deser. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 205 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cukier puder, wodę, budyń instant o Smaku pistacjowym i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Puddingiem Pistacjowym, Ciasto Pistacjowe Pudding Bundt, oraz Domowe Ciasto Z Puddingiem Pistacjowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Wszystkie składniki z wyjątkiem cukru ubić mikserem do wymieszania.
Wlać do nasmarowanej i posypanej mąką 12-filiżanki karbowanej miski rurowej lub 10-calowej miski rurowej.
Piec 50 do 55 min. albo dopóki wykałaczka włożona w środek nie wyjdzie czysta. Fajne ciasto na patelni 10 min. Poluzuj ciasto z boków patelni nożem. Odwróć ciasto na stojak z drutu; delikatnie usuń patelnię. Fajne ciasto całkowicie.
Tuż przed podaniem posypać cukrem.