Przepis Root Beer Cake może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 45 minut. Jedna porcja zawiera 551 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Przepis ten zachwycił 359 osób. Udaj się do sklepu i podnieś butelkę piwa korzennego, mielonego kardamonu, mąki i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Dzień Ojca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Root Beer Pulled Pork in Shallot - Root Beer jus z pikantną cebulą i Jalapeno Creme Fraiche, Piwo korzenne granitowe z piwem korzennym Gelee i waniliową Panna Cotta, oraz Ciasto Z Piwem Korzennym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Nasmaruj dno i boki 10-calowej patelni tortowej dobrze odrobiną masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
3
Wyciąć kawałek papieru pergaminowego tak, że pasuje ściśle do dna patelni ciasto. Wyłóż dno patelni z pergaminem, a następnie posmaruj pergaminem więcej masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
4
Wstrząsnąć 1 łyżkę mąki do patelni ciasta, i wstrząsnąć wokół tak, że przykleja się do masła. Dotknij nadmiar mąki, która nie przykleja się do pergaminu lub na boki patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Gruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
5
Wlać piwo korzenne i melasę do głębokiego średniej wielkości garnka i doprowadzić mieszaninę do wrzenia na dużym ogniu. (Potrzebujesz tych wysokich stron, ponieważ soda oczyszczona spieni się bardzo wysoko i nie chcesz, aby się rozlała! Więc upewnij się, że jest jakaś znacząca przestrzeń między cieczą a górną częścią garnka.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
(polecane: Hoboken Sos Eddiego)
4 Szklanki Mąki Pszennej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Wyciągnij garnek z ognia i ubijaj całą sodę oczyszczoną, aby się spieniła. Następnie włóż garnek do lodówki, aby trochę ostygł.
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Podczas gdy mieszanka piwa korzennego schładza się, ubić brązowy cukier, olej roślinny, cukier granulowany, imbir i ekstrakt waniliowy razem w misce do mieszania. Mieszanka będzie trochę gruba w tym momencie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I Pistacje
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Pakiet Milk Duds
(polecane: Hoboken Sos Eddiego)
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
W innej misce, połączyć resztę mąki z proszkiem do pieczenia, anyż i kardamon. Zetrzyj gałkę muszkatołową i skórkę cytrynową, dodaj sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 1/3 Szklanki Melasy
Srebrne Nonpareile
Scotch Bonnet Chile, Posiekane
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Wlać jedną trzecią mieszanki mąki do dużej miski; wlać jedną trzecią mieszanki piwa korzennego, a następnie jedną trzecią pasty cukrowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Hoboken Sos Eddiego)
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
13
Wszystko ubijamy powoli (żeby nie pluskało się wszędzie), a następnie dodajemy kolejną jedną trzecią mąki, kolejną jedną trzecią piwa korzennego i tak dalej, aż wszystko połączymy w misce. (Mieszanka nie musi być całkowicie i płynnie łączona, dopóki ostatnia z mokrych i suchych mieszanek nie znajdzie się w misce.) Powinieneś mieć bardzo mokre, prawie płynne ciasto.
Wlać ciasto do patelni do ciasta, umieścić patelnię na blasze z ciastkami (aby złapać kapanie i rozpryski) i umieścić ją na środkowym stojaku piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
15
Piec ciasto przez 45 minut bez otwierania piekarnika w ogóle (to ciasto będzie tonąć, jeśli wstrząsnąć go podczas pieczenia). Sprawdź: ciasto powinno być wysokie i ciemnobrązowe, z odrobiną sprężystości po dotknięciu (ale nie za bardzo jest to bardzo wilgotne ciasto). Jeśli nie jest gotowy, obróć patelnię i włóż ją z powrotem do piekarnika na kolejne 5 minut przed ponownym sprawdzeniem. Cały proces pieczenia nie powinien trwać dłużej niż 55 minut, nawet w wolnym piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
16
PODCZAS PIECZENIA CIASTA, ZROBIĆ GLAZURĘ
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
17
Śmietanę i sassafras ubić w małym garnku i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
18
Jak tylko się zagotuje, wyciągnij mieszaninę z ognia, wlej do szklanego lub ceramicznego pojemnika (coś, co nie pęknie od ciepła) i włóż do lodówki.
19
Niech mieszaninę ostygnie przez około 30 minut, podczas gdy sassafras zanurza się w śmietanie, więc masz ładny smak piwa korzennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Smak Rootbeer
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
20
W misce wymieszać cukier puder, anyż, kardamon i sól. Zetrzyj gałkę muszkatołową i skórkę cytrynową i ubijaj wszystko razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O
Srebrne Nonpareile
Scotch Bonnet Chile, Posiekane
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Schłodzoną śmietanę przecedzić przez sitko o drobnych oczkach do małej miski do mieszania (aby kawałki sassafras nie trafiły do glazury).
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
22
Delikatnie ubić 1/2 szklanki śmietany do mieszanki cukru pudru, przytrzymując ostatnie 2 łyżki, aby zobaczyć, czy jest to potrzebne. Jeśli mieszanina jest sucha i nie łączy się w szkliwo, dodaj więcej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Gdy ciasto jest gotowe, wyciągnij je z piekarnika i pozostaw na około 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
26
Odwróć ciasto z patelni na talerz do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
27
Rozłóż glazurę grubo na ciepłym cieście łyżką. Glazura topi się i kapie po bokach, gdy go posmarujesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
28
Możesz podawać ciasto, gdy tylko zostanie schłodzone do temperatury pokojowejale jak wszystkie ciasta przyprawowe, jest jeszcze lepiej dzień po zrobieniu. Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
29
NOTESassafras jest kluczem do glazury. Kupuję go w Kalustyan ' s, oszałamiająco dobrym sklepie z przyprawami na lower Lexington Avenue w Nowym Jorku. Jeśli twój lokalny sklep specjalistyczny go nie zaopatrzy, będziesz mógł go dostać onlineI found it on Amazon. Możesz zastąpić ekstrakt, jeśli nie możesz dostać w swoje ręce kory. Podaję również substytut świeżej gałki muszkatołowej, ale jeśli możesz ją znaleźć, świeżo starte rzeczy są o wiele lepsze niż sproszkowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Gałka Muszkatołowa
Kora
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
30
Z amerykańskiego smaku Andrew Carmellini z Gwen Hyman. Copyright 2011 by Andrew Carmellini and Gwen Hyman. Opublikowane przez Ecco.