Ciasto z owocami i śmietaną

Ciasto z owocami i śmietaną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta z owocami i kremem. Ten bezglutenowy przepis służy 16 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 193 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sorbetu malinowego, sorbet limonkowy, sorbet pomarańczowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ciasto Marchewkowe Krem Owocowy, Ciasto rumowe z lodami z rodzynkami Rumowymi i owocami wyspiarskimi, oraz Ciasto owocowe z kremem migdałowo-kokosowym.

Instrukcje

1
Pokrój ciasto poziomo na 4 równe warstwy.
2
Umieść dolną warstwę ciasta na bezpiecznym talerzu do serwowania w zamrażarce; posmaruj sorbetem malinowym. Wierzch drugą warstwą ciasta; posmaruj sorbetem limonkowym. Wierzch z trzecią warstwą ciasta; posmarować sorbetem pomarańczowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
SorbetSorbet
MalinyMaliny
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
WapnoWapno
3
Na wierzchu ułożyć czwartą warstwę ciasta. Zamrozić, aż sorbet będzie twardy, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
SorbetSorbet
4
W dużej misce, pokonać wszystkie składniki lukier z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż miękkie szczyty tworzą. Beat na dużej prędkości, aż sztywne szczyty tworzą, skrobanie stronie miski od czasu do czasu. Strona mrozu i wierzch ciasta. Przed podaniem zamrozić do uzyskania jędrności, co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn