Wolno pieczona toskańska wieprzowina z pieczonym czosnkiem

Wolno pieczona toskańska wieprzowina z pieczonym czosnkiem
Powoli pieczona toskańska wieprzowina z pieczonym czosnkiem zacieru może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 935 kalorii, 80g białka, oraz 53g tłuszczu. Na 13,62 zł / porcja, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Mieszanka liści rozmarynu, płatków chilli, crème fraîche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 34 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Powoli pieczony brzuch wieprzowy z zacierem selerowo-gruszkowym, Pieczeń czosnkowa pieczeń wieprzowa i słodkie ziemniaki, oraz Pieczona pieczeń wołowa z musztardą, czosnkiem i tymiankiem dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 34 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn