Ciasto Z Nektarynką Jeżyn

Ciasto Z Nektarynką Jeżyn
Ciasto z nektarynką jeżyn jest bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Jeśli masz koncentrat soku jabłkowego, jeżyny, bitą polewę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Ciasto Z Jeżynami Nektarynowymi, Staromodne ciasto z nektaryną i jeżyną, oraz Klasyczne Ciasto Z Nektarynką Z Jeżyn dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu wymieszaj skrobię kukurydzianą i koncentrat soku jabłkowego na gładką masę. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku JabłkowegoKoncentrat Soku Jabłkowego
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać 1/2 szklanki jeżyn; gotować i mieszać 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
3
Zdjąć z ognia.
4
W dużej misce, wrzucić nektaryny z pozostałych jeżyn; przenieść do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
NektarynaNektaryna
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wlać mieszankę soku jabłkowego na owoce (skorupa będzie pełna). Przechowywać w lodówce, pokryte, 8 godzin lub na noc. W razie potrzeby podawać z ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn