Ciasto Z Musem Cytrynowym

Ciasto Z Musem Cytrynowym
Ciasto z musem cytrynowym to bezmleczne deser. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 136 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 114 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto cytrynowe mix, ciasto cytrynowe nadzienie, bitą lukier waniliowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 3 minuty. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Ciasto Z Musem Cytrynowym, Ciasto cytrynowe z musem malinowym, oraz Ciasto Z Musem Do Lodów Cytrynowych.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Zrobić, piec i ostudzić ciasto zgodnie z zaleceniami na polu dla dwóch 8-lub 9-calowych rund.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W średniej misce delikatnie wymieszać ciasto nadzieniem lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Umieść 1 warstwę ciasta, zaokrągloną stroną w dół, na talerzu do serwowania.
4
Rozprowadzić z 1 szklanką mieszaniny cytryny w granicach 1/4 cala krawędzi. Top z drugiej warstwy. Szron i wierzch ciasta z pozostałą mieszaniną cytryny. Przechowywać luźno przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 3 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn