Ciasto Z Mięsem Mielonym

Ciasto Z Mięsem Mielonym
Ciasto z mięsem mincemeat wymaga około 73 godziny i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz masło, krystalizowany imbir, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Z Mięsem Mielonym, Mincemeat, oraz Mincemeat Charlottes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść wszystkie składniki z wyjątkiem skorupy do miski robota kuchennego i puls 8 do 10 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieścić w szczelnym pojemniku i przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 dni przed użyciem. Może być przechowywany do 6 miesięcy.
4
Jeśli wolisz drobniejszą konsystencję mięsa mielonego, umieść jabłka, suszone owoce i suet w maszynce do mięsa z dużą matrycą i zmiel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone OwoceSuszone Owoce
MincemeatMincemeat
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
SuetSuet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(usuń Wszelki Rdzeń)(usuń Wszelki Rdzeń)
5
Przełożyć do miski i wymieszać z pozostałymi składnikami. Można również drobno posiekać Jabłka, Suszone owoce i suet ręcznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone OwoceSuszone Owoce
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
SuetSuet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Umieść mąkę, mąkę kukurydzianą, 1 1/2 uncji cukru i soli w dużej misce i ubijać, aby połączyć. Zimne masło zetrzeć na dużej stronie tarki bezpośrednio do suchych składników. Pracuj razem rękami, aż mieszanina będzie krucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Dodaj cydr i wodę i wymieszaj łopatką, aby połączyć. Zagnieść ciasto 5 do 6 razy i spryskać dodatkową wodą, jeśli ciasto jest suche. Uformuj dysk, owiń w folię i umieść w lodówce na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
8
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Rozpakuj ciasto i podziel na 4 równe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
10
Umieść 2 kawałki ciasta na kawałku pergaminu i rozwałkuj każdy na 1/8-calowy gruby okrągły, który ma 6 do 8 cali średnicy. Łyżka około 1/2 szklanki mięsa mielonego do środka każdej rundy, złożyć krawędzie ciasta w celu utworzenia skorupy dookoła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MincemeatMincemeat
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
11
Umyj krawędzie Skórki umyciem jajecznym i posyp lekko cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
12
Przenieść ciasto na pergaminie do pół arkusza patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
13
Umieść na środkowym stojaku piekarnika i piecz przez 30 minut lub do momentu, aż skorupa będzie złotobrązowa. Powtórzyć z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
14
Jeśli wolisz 1 duże ciasto, rozwałkować ciasto na kawałku pergaminu na 15 do 16-calowy okrągły, o 1/4 do 1/8-calowy grubości. Przyciąć krawędzie nożem do pizzy. Ostrożnie wsuń rozwałkowane ciasto, jeszcze na pergaminie, na odwróconą pół arkusza patelni. Łyżka około 1 1/2 funtów mięsa mielonego na środku ciasta, pozostawiając 2 do 3-calowy margines wokół krawędzi Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MincemeatMincemeat
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Kolorowe Posypki Lub Małe KropkiKolorowe Posypki Lub Małe Kropki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
15
Wstawić do piekarnika i piec przez 35 minut lub aż skórka będzie złota.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
16
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia przez 30 do 45 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W73 hrs, 15 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn