Ciasto z masłem orzechowym i galaretką

Ciasto z masłem orzechowym i galaretką
Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 595 kalorii, 10g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz galaretkę winogronową, mleko, mieszankę ciast i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 11 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pan-Fried Peanut Butter Jelly Sandwich, Ciasteczka kanapkowe z masłem orzechowym i galaretką, oraz Ciasteczka z masłem orzechowym i galaretką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło 9-calowy plac ciasto patelni, linii z pergaminem, następnie ponownie masło i pyłu z mąki. Dodać ciasto wymieszać i wypełnić patelnię trzy czwarte pełne (będziesz miał ciasto pozostał).
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, OpcjonalnieDodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
2
Piec w temperaturze 350 stopni F, aż wykałaczka wyjdzie czysta, 30 do 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
3
Niech ciasto ostygnie na patelni 10 minut, a następnie włączyć na stojaku i ostudzić całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Przenieść ciasto na powierzchnię roboczą. Przyciąć górę za pomocą ząbkowanego noża, a następnie pokroić ciasto na pół poziomo.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
5
Ubij masło i masło orzechowe mikserem, aż będzie gładkie. Na przemian dodając cukier i mleko cukierników, ubijając po każdym dodaniu, aż lukier będzie puszysty i gładki. W innej misce ubij galaretkę winogronową, aż będzie luźna i do smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds
Galaretka WinogronowaGalaretka Winogronowa
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Na dolnej połowie ciasta rozprowadzić grubą warstwę lukru z masła orzechowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Rozprowadzić galaretkę winogronową na wierzchu lukier z masła orzechowego, upewniając się, aby dotrzeć do krawędzi. Wierzch z pozostałą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds
Galaretka WinogronowaGalaretka Winogronowa
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
8
Ciasto pokroić na pół po przekątnej i przenieść na talerz do serwowania. Oddziel lekko połówki, aby pokazać nadzienie.
9
Zdjęcia Kat Teutsch
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn