Ciasto z masłem orzechowym i galaretką
Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 595 kalorii, 10g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz galaretkę winogronową, mleko, mieszankę ciast i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 11 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pan-Fried Peanut Butter Jelly Sandwich, Ciasteczka kanapkowe z masłem orzechowym i galaretką, oraz Ciasteczka z masłem orzechowym i galaretką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło 9-calowy plac ciasto patelni, linii z pergaminem, następnie ponownie masło i pyłu z mąki. Dodać ciasto wymieszać i wypełnić patelnię trzy czwarte pełne (będziesz miał ciasto pozostał).
Piec w temperaturze 350 stopni F, aż wykałaczka wyjdzie czysta, 30 do 35 minut.
Niech ciasto ostygnie na patelni 10 minut, a następnie włączyć na stojaku i ostudzić całkowicie.
Przenieść ciasto na powierzchnię roboczą. Przyciąć górę za pomocą ząbkowanego noża, a następnie pokroić ciasto na pół poziomo.
Ubij masło i masło orzechowe mikserem, aż będzie gładkie. Na przemian dodając cukier i mleko cukierników, ubijając po każdym dodaniu, aż lukier będzie puszysty i gładki. W innej misce ubij galaretkę winogronową, aż będzie luźna i do smarowania.
Na dolnej połowie ciasta rozprowadzić grubą warstwę lukru z masła orzechowego.
Rozprowadzić galaretkę winogronową na wierzchu lukier z masła orzechowego, upewniając się, aby dotrzeć do krawędzi. Wierzch z pozostałą warstwą ciasta.
Ciasto pokroić na pół po przekątnej i przenieść na talerz do serwowania. Oddziel lekko połówki, aby pokazać nadzienie.