Ciasto Z Malwy Bananowej

Ciasto Z Malwy Bananowej
Ciasto z malwy bananowej wymaga około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis daje 8 porcji z 291 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Za 70 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 52 powie, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz banany, skórkę honey maid graham Pie, pudding instant o smaku waniliowym jell-o i nadzienie do ciasta oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Z łyżką wynik 48%, to danie jest solidne. Spróbuj Ciasto Z Malwy Bananowej, Malinowy Placek Malinowy, oraz Ciasto Czekoladowe Mallow dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Wlej mleko do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj mieszankę budyniową; ubij trzepaczką drucianą 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Odstawić na 5 minut.
4
Dodaj Pianki i bitą polewę; delikatnie mieszaj, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
PiankiPianki
5
Umieść plasterki banana w skórce; przykryj mieszanką budyniową.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.
7
Pokrój na 8 plasterków do podania. Przechowuj resztki ciasta w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn