Cukier Arbuzowy
Cukier arbuzowy to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 113 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka tequili blanco, jalapeño, złota tequila i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Cukier Arbuzowy, Warstwowe koktajle Arbuzowo-Kokosowe ze słonym cukrem limonkowym, oraz Arbuz i lody kiwi bez cukru (paletas de sandia y kiwi) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zeskrobać łodygi, nasiona i żyły zjalapeño do małego słoika(rezerwa zielony mięsień dla innego zastosowania).
Dodać tequilę; przykryć i zaparzać przez 15 minut. Ustaw sitko overa mała miska.
Wlać tequilę przez sitkoi wyrzucić ciała stałe.
Umieść kostki arbuza w dużym naczyniu. Używając muddlera lub masher ziemniaków, grubo zmiażdżyć arbuza. Zamieszaj w limejuice, syrop cukrowy, mezcal i jalapeñotequila. Wymieszać 2 szklanki lodu. Przykryć i schłodzić do ostygnięcia, około 2 godzin.
Napełnij Staromodne szklanki lodem. Podzielić koktajl między szklanki i podawać.