Wiśniowo-czekoladowe ciasto lodowe może być tylko deser szukasz. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 434 kalorie, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 85 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odbierz wiśnie, likier o smaku wiśni, czekoladowe ciasteczka z kremem i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, oraz Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°. w robocie kuchennym umieść pokruszone ciasteczka. Przykryć; proces 10 do 15 sekund lub aż drobno zgnieciony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodać roztopione masło. Przykryć; proces od 5 do 10 sekund lub do wymieszania. Naciśnij w dolnej i górnej stronie nieoczyszczonej 9-calowej płyty pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
3
Piec 8 do 10 minut lub do zestawu. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wymieszaj gorącą polewę krówką, aż będzie gładka. Ostrożnie rozprowadzić na dnie skorupy. Zamrozić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Lody rozłóż na gorącej polewie krówkowej. Przykryć; zamrozić co najmniej 1 godzinę, aż do uzyskania jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Tymczasem w rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą, wodę i koncentrat soku mrożonego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
7
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać wiśnie; zmniejszyć ogień. Dusić 5 minut. Wymieszać z likierem. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Lody świetnie komponują się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.