Ciasto z kurczakiem i warzywami
Chicken and Veggie Pot Pie to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 434 kalorie. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz warzywa, mąkę, Skórki Pet-Ritz® deep dish pie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby wykorzystać Skórki Pie deep dish można śledzić to danie główne z Wspaniała Szarlotka jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść arkusz cookie na stojaku piekarnika.
Piekarnik rozgrzać do 204°.
W rondlu 2-quart, wymieszać zupę i mąkę. Wymieszać z warzywami. Gotować na średnim ogniu 5 do 6 minut, często mieszając, aż bąbelki i zgęstnieje; wymieszać kurczaka. Łyżkę do 1 mrożonej Skórki. Podczas gdy druga skorupa jest jeszcze w patelni i zamrożona, Usuń zacisk ostrym nożem.
Wyjmij skórkę z patelni i wyśrodkuj zamrożoną skórkę do góry nogami na wypełnionym cieście.
Niech rozmrozić 10 minut; zacisnąć krawędzie razem.
Wytnij 2 lub 3 szczeliny w górnej skorupie. Pokrywaj krawędź skorupy tarczą lub paskami foliowymi.
Piec na blasze ciastka 25 do 35 minut lub aż skorupa jest złoty kolor i wypełnienie jest bąbelkowy.
Odstawić na 15 minut przed podaniem.