Ciasto Z Kremem Z Cukinii
Ciasto z cukinią Cream wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 32 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka ekstraktu z wanilii, margaryny, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto z truskawkami i śmietaną, Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe.
Instrukcje
Ugotować cukinię do miękkości.
Odcedzić i odstawić w zimnej wodzie na około 5 minut, a następnie odcedzić.
Do blendera włożyć cukinię, odparowane mleko, cukier, jajko, margarynę, mąkę, wanilię i sól i zmiksować na gładką masę.
Wlać do nieprzygotowanej skorupki ciasta.
Posypać cynamonem i gałką muszkatołową.
Piec w temperaturze 425 stopni F (220 stopni C) przez 5 minut. Zmniejszyć ogień do 325 stopni F (165 stopni C) i piec do zestawu.