Ciasto Z Kremem Kokosowym

Ciasto Z Kremem Kokosowym
Ciasto z kremem kokosowym wymaga około 2 godziny i 5 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje $1.97 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 77 g tłuszczu, oraz w sumie 1426 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz krem z kokosa, cukier cukierniczy, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Honor: Ciasto kokosowe z nadzieniem z kremu kokosowego i kremem z serka śmietankowego, Ciasto z kremem kokosowym z lukrem kokosowym, oraz Ciasto kokosowe z lukrem z serem kokosowym.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło i mąka dwie patelnie o średnicy 9 cali z 2-calowymi wysokimi bokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W średniej misce wlać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i 1/2 łyżeczki soli. Wymieszać trzepaczką. Pozwoli to pozbyć się wszelkich grudek i pseudo-przesiać składniki. W osobnej dużej misce ubić cukier, masło i słodzoną śmietanę kokosową, aż będzie puszysta i przypomina bitą śmietanę, około 2 minut. Ubić żółtka i ekstrakt z wanilii. Zeskrobać po bokach miski i wymieszać, aby włączyć wszystkie składniki. Mikserem na małej prędkości ubić 1/2 suchych składników, następnie maślankę i pozostałe suche składniki, skrobając boki pomiędzy każdym dodatkiem, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem KokosowyKrem Kokosowy
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Bita śmietanaBita śmietana
MaślankaMaślanka
żółtko Jajażółtko Jaja
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Używając czystych, suchych ubijaczy, ubij białka ze szczyptą soli w innej czystej dużej misce, aż białka będą sztywne, ale nie suche. Cook ' s Note: chcesz uzyskać jak największą objętość z białek, dlatego ważne jest, aby ubijaki i miska były czyste. Tak dla bezpieczeństwa, Lubię wytrzeć miskę odrobiną octu, najlepszy jest biały lub jabłkowy cydr. Ocet przecina tłuszczu w misce pozostawiając tylko miskę musujące za. I nie martw się, nie będziesz w stanie skosztować octu-obiecuję!
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Białka JajBiałka Jaj
OcetOcet
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
W partiach złóż ubite białka do ciasta, uważając, aby nie opróżnić białek. Ciasto podzielić równomiernie pomiędzy przygotowane Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
6
Rozłóż ciasto za pomocą przesuniętej szpatułki, aby wyrównać ciasto na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
PatelniaPatelnia
7
Piec ciasta, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, 40 do 45 minut. Schłodzić ciasta w patelniach na stojaku z drutu, około 10 minut. Delikatnie uruchomić mały ostry nóż wokół boków patelni poluzować ciasta. Uwaga kucharza: gdy ciasta ostygną, lekko się skurczą, odsuwając się od boków patelni. Przesuwając nóż po bokach patelni, pomagasz w tym procesie, usuwając wszelki opór. Obróć ciasta na stojaki i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
8
Szczotką do ciast delikatnie szczotkuj okruchy z chłodzonych warstw ciasta. Jeśli ciasto pieczone z lekką kopułą w środku, możesz go przyciąć, aby wyrównać lub po prostu pamiętaj, aby umieścić kopułę warstwy ciasta-bokiem w dół na talerzu ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
9
Umieść 1 warstwę ciasta, płaską stroną do góry, na talerzu ciasta.
10
Rozłóż 1 czubata filiżanka kokosowego twarogu lukier nad warstwą ciasta, pozostawiając 1/2-calowy granicy ciasta wokół krawędzi. To da nadzienie miejsce do zrobienia lub rozłożenia, gdy druga warstwa ciasta zostanie umieszczona na wierzchu-nie chcesz, aby wybrzuszało się z boków!
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
KokosKokos
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
11
Posypać 1 szklanka słodzone rozdrobnione mieszanki Kokosowe na lukier. Wierzch drugą warstwą ciasta, płasko-do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodzony Rozdrobniony KokosSłodzony Rozdrobniony Kokos
LukierLukier
12
Rozłóż pozostałą lukier na górze i bokach ciasta. Dla retro wygląd, Lubię swoopy wiruje. Najlepszym sposobem na osiągnięcie tego jest rozłożenie lukru za pomocą tylnej części łyżki. To takie proste!
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
13
Pozostałą mieszankę kokosową posypać tortem, delikatnie naciskając na boki, aby się przykleić. Kokos
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
14
Ciasto warstwowe można przygotować do 1 dnia wcześniej. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.
15
Beat serek w średniej misce, aż puszysty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
16
Dodać masło i ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
17
Dodać cukier, słodzony krem kokosowy, ekstrakt z wanilii i szczyptę soli morskiej i ubić, aż dobrze wymieszane, skrobanie w dół boki w razie potrzeby, przez około 3 więcej minut. Cook ' s Note: aby uzyskać tropikalny twist, dodaję tylko odrobinę świeżego soku z limonki i szczyptę drobno startej skórki z limonki!
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starta Skórka Z LimonkiDrobno Starta Skórka Z Limonki
Krem KokosowyKrem Kokosowy
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Sól MorskaSól Morska
CukierCukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn