Ciasto Z Kremem Kokosowym

Ciasto Z Kremem Kokosowym
Ciasto z kremem kokosowym wymaga około 4 godziny i 10 minut od początku do końca. Ten deser ma 394 kalorie, 6G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 1,22 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, żółtka jaj, kokos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Kokosowe Bez Gotowania, Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz Ciasto z truskawkami i śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Dopasuj ciasto do 9-calowej płyty ciasta pokrytej sprayem do gotowania. Wchodzisz krawędzie pod; flet. Wyłożyć ciasto folią; na folii ułożyć ciężarki do ciasta lub suszoną fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Fasola SuszonaFasola Suszona
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Piec w temperaturze 425 przez 10 minut; wyjąć ciężarki i folię i piec dodatkowe 10 minut lub do złotego koloru. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Połączyć mleko i pół na pół w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodaj 1 1/2 szklanki kokosa. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; wymieszać nasiona i strąki do mieszanki mlecznej. Doprowadzić mieszaninę mleka na wolnym ogniu; natychmiast usunąć z ognia. Przykryć i odstawić 15 minut. Przecedzić przez sito wyłożone gazą do miski. Zebrać krawędzie gazę; wycisnąć na misce, aby uwolnić wilgoć. Wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
KokosKokos
NasionaNasiona
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
SitoSito
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
W dużej misce wymieszać 2/3 szklanki cukru, skrobię kukurydzianą, sól i żółtka, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać mieszaninę mleka do mieszaniny żółtka jaja, stale mieszając. Powrót mieszaniny mleka na patelnię; doprowadzić do wrzenia, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PatelniaPatelnia
7
Zdjąć z ognia.
8
Dodać masło; ubijać na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Umieść patelnię w dużej lodowatej misce na 6 minut, mieszając do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PatelniaPatelnia
10
Wlać do przygotowanej Skórki. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
11
W dużej misce umieścić 3 białka i śmietanę z kamienia nazębnego; ubijać mikserem z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Połączyć 1/2 szklanki cukru i 1/4 szklanki wody w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, bez mieszania, aż termometr candy zarejestruje 25
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
13
Wlać gorący syrop cukrowy cienkim strumieniem na białka jaj, ubijając z dużą prędkością do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
Białka JajBiałka Jaj
14
Rozłóż bezę na cieście. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny. Przed podaniem udekorować prażonym kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn