Lemon Cream Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, maślankę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto z truskawkami i śmietaną, Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce, połączyć okruchy krakersów, masło i 1 łyżka cukru. Naciśnij na dole i w górę boki 9-in. Płyta ciasta pokryta sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), Przekrojone
Piec w temperaturze 350° przez 8-10 minut lub do złotego koloru. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
3
W ciężkim rondlu połącz skrobię kukurydzianą, sól i pozostały cukier. Stopniowo mieszaj w wodzie i maślance, aż będzie gładka. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia. Niewielką ilość gorącego nadzienia wymieszać z substytutem jajka. Wróć wszystko do patelni, ciągle mieszając. Doprowadzić do delikatnego wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Kwaśnej śmietany O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Zdjąć z ognia. Wymieszać sokiem z cytryny i obrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
6
Wlać do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
7
Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny. Tuż przed podaniem rozprowadzić ubitą polewę na nadzieniu.