Ciasto Z Kremem Bananowym Proste
Ciasto z kremem bananowym wykonane łatwo wymaga z grubsza 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.97 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 70 g tłuszczu, oraz w sumie 1261 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz Pie shell, instant Banana pudding mix, lód, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Łatwy Chleb Bananowy" Impossible " Ciasto Wykonane Lżejsze, Ciasto z kremem bananowym od podstaw, oraz Łatwe Ciasto bananowe z lukrem bananowym z bitą śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Za pomocą miksera elektrycznego ubijaj 3 szklanki ciężkiej śmietany na małej prędkości, aż zacznie gęstnieć.
Dodaj kruszony lód i kontynuuj ubijanie kolejnych 4 minut. Zwiększ prędkość i dodaj mieszanki budyniu waniliowego i bananowego, ubijając, aż mieszanki budyniowe zostaną całkowicie zmieszane ze śmietaną i mieszanina zgęstnieje. Zwiększ prędkość do wysokiej i bij, aż mieszanina będzie sztywna.
Wyłożyć dno i połowę boków skorupy ciasta plastrami banana. Przykryć banany połową mieszanki kremu bananowego i całkowicie pokryć plasterkami banana. Wierzch z pozostałą mieszaniną kremu bananowego.
W małej misce ubij 1 szklankę śmietany, aż utworzą się sztywne szczyty. Używając Woreczka z ciastem, wymieszaj krem z wierzchu ciasta, całkowicie przykrywając. Przechowywać w lodówce 1 godzinę przed podaniem.