Ciasto Z Kremem Bananowym Cocoa Puffs®
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 473 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.1 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz dodatkowe banany, płatki kakaowe, dodatkowe płatki kakaowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bananan Ice Cream Puffs, Banana Split Cream Puffs, oraz Banana Split Cream Puffs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
W robocie kuchennym lub blenderze umieść 2 1/2 szklanki płatków. Przykryć; przetworzyć do drobnego rozdrobnienia płatków. Po uruchomieniu procesora wlać roztopione masło do miski przez rurkę zasilającą; proces aż do połączenia. Lekko naciśnij mieszankę okruchów w dolnej i górnej części nieoczyszczonej 9-calowej szklanej płyty pie.
Piec 8 minut; całkowicie schłodzić na stojaku chłodzącym, około 20 minut.
W międzyczasie, w średniej misce, ubić suchy budyń wymieszać i mleko z trzepaczką 2 minuty. Złożyć ubitą polewą.
Ułóż plastry banana równomiernie na dnie skorupy; wierzch z mieszanką budyniową. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny.
Podawać z dodatkami. Przykryć i schłodzić pozostałe ciasto.