Ciasto Z Kremem Bananowym Boston

Ciasto Z Kremem Bananowym Boston
Banan Boston Cream Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 216 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka proszku do pieczenia, mleko, wanilia, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Boston Banana Cream Pie, Deser Z Kremem Bananowym Boston, oraz Boston Cream Pie gofry z kremem Bezmlecznym i domowym sosem czekoladowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Lekko masło 2 (8-calowe) okrągłe patelnie do ciast i kurz z mąką, wybijając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól przesiać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
3
Ubij razem masło i cukier w mikserze z dużą prędkością, aż rozjaśnione, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodawać 1 żółtka na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu, a następnie ubijać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
żółtko Jajażółtko Jaja
5
Dodać połowę mieszanki mąki i wymieszać z małą prędkością, aż tylko mieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Dodać maślankę, mieszając aż do połączenia, następnie dodać pozostałą mieszaninę mąki, mieszając z małą prędkością, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
7
Przenieść ciasto do dużej płytkiej misce. Wyczyść miskę do mieszania i trzepaczki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
8
Białka ubij ze szczyptą soli w mikserze, aż będą sztywne, następnie delikatnie, ale dokładnie złóż na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Dziel ciasto między patelniami, wygładzając blaty.
10
Piec w środku piekarnika, aż ciasto będzie sprężyste w dotyku i tester wyjdzie czysty, 15 do 20 minut. (
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Warstwy będą miały wysokość około 3/4 do 1 cala.) Schłodzić w patelniach na stojakach 5 minut. Uruchom ostry cienki nóż wokół krawędzi, a następnie odwróć na stojaki i całkowicie ostudź.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
1
W misce ubić żółtka, cukier, skrobię kukurydzianą, sól i 2 łyżki mleka. Doprowadzić pozostałe mleko do wrzenia w 2-kwartowym ciężkim rondlu i dodać do mieszaniny żółtka w powolnym strumieniu, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
żółtko Jajażółtko Jaja
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wlać krem do rondla i doprowadzić do wrzenia na umiarkowanie małym ogniu, stale ubijając, a następnie gotować, stale ubijając, 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia i ubić na maśle i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Przenieść krem do miski i schłodzić, jego powierzchnię pokrytą papierem woskowym, do zimna, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Wymieszaj odparowane mleko, cukier i syrop kukurydziany w małym ciężkim rondlu i gotuj na wolnym ogniu, ciągle mieszając, aż do karmelowego koloru i lekko zgęstnieje, około 6 minut (uważaj, aby się nie spalić).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
KarmelKarmel
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i dodać posiekaną czekoladę, ubijając na gładką masę. W małej misce wymieszaj kakao, gorącą wodę i wanilię, a następnie wymieszaj z glazurą. Schłodzić, pod przykryciem, aż ostygnie, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
GlazuraGlazura
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Ułożyć 1 warstwę ciasta, odwróconą do góry dnem, na talerzu.
2
Ubij krem na gładką masę i rozprowadź na wierzchu 2/3 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Pokroić banana w plastry o grubości 1/4 cala i równomiernie ułożyć na kremie, a następnie rozłożyć pozostały krem na bananie. Wierzch pozostałą warstwą ciasta, do góry nogami.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
BananBanan
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
4
Polewać polewą czekoladową (niektóre mogą kapać na talerz).
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
1
* Ciasto, krem i glazura mogą być wykonane 1 dzień wcześniej i przechowywane osobno. Owinąć warstwy ciasta dobrze w folię i przechowywać w temperaturze pokojowej.* Ciasto można złożyć 2 godziny wcześniej i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
GlazuraGlazura
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
2
Każda porcja zawiera około 293 kalorii i 7 gramów tłuszczu.
3
Gourmet
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn