Zielona Fasola Niçoise

Zielona Fasola Niçoise
Zielona fasola Niçoise może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 63 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pomidorów śliwkowych, woda, oliwki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, Sałatka Jagnięca Niçoise Z Ziemniakami I Fasolą Fava, oraz Sałatka Z Zielonej Fasoli Niçoise.

Instrukcje

1
Fasolę umieścić w dużym rondlu z wrzącą wodą; gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedzić i zanurzyć fasolę w lodowatej wodzie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
3
Połączyć pomidora i pozostałych składników; wlać mieszaninę na fasoli, i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn