Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Mieszanka margaryny, czekoladowe okruchy krakersów graham, crème de cacao i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Ciasto z truskawkami i śmietaną, Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe.
Instrukcje
1
Połączyć okruchy krakersów i margarynę, dobrze mieszając. Naciśnij do dołu i do góry strony 9-calowego piepplate.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Krakersów
Margaryna
2
Piec w temperaturze 350 przez 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
4
Wymieszać budyń, mleko i 1/4 szklanki likieru w średniej misce, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej masy. Delikatnie złożyć 1 szklankę ubitej polewy do mieszanki budyniowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą Polewą
8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych
Likier
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
5
Wrzucić plastry banana z pozostałą 1 łyżką likieru i ułożyć na przygotowanej skórce. Łyżka mieszanki budyniowej na plastrach banana. Przykryć i schłodzić 1 1/2 godziny lub do zestawu. Rura lub łyżka pozostałe 3/4 szklanki ubitej polewa wokół krawędzi ciasta tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą Polewą
Likier
Banan
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala