Ciasto z jeżyn pszennych i bezmlecznych

Ciasto z jeżyn pszennych i bezmlecznych
Pszenica i bezmleczne ciasto jeżyn może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 203 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz margarynę, sól, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezglutenowa kruszonka lub tarta z nadzieniem jeżyn i jabłek (z opcjami bez cukru i nabiału), Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Pepparkakor pełnoziarnisty (bezmleczny) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Beat 1/2 szklanki margaryny, 1 1/2 szklanki mąki ziemniaczanej, woda z lodem, i sól razem w misce z mikserem elektrycznym, aż mieszanina jest duże okruchy. Uformować kulkę ciasta; schłodzić w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka ZiemniaczanaMąka Ziemniaczana
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W misce wymieszać jeżyny, cukier, 1/3 szklanki mąki ziemniaczanej i sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Mąka ZiemniaczanaMąka Ziemniaczana
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Oddzielić ciasto na dwie równe połówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
5
Zwiń każdą połowę wałkiem do ciasta o średnicy 12 cali. Naciśnij jedną skórkę w 9-calowej patelni do ciasta. Miarka jeżyny nadzienie do przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
3 łyżki margaryny skropić nadzieniem z jeżyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
7
Lekko naciśnij drugą skorupę ciasto na szczycie napełniania jeżyn i uszczelnić krawędzie do krawędzi dolnej warstwy za.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
8
Wierzchnią skórkę posmarować pozostałą 1 łyżką roztopionej margaryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
9
Wytnij 2 lub 3 szczeliny w górnej skorupie, aby umożliwić ucieczkę pary podczas pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
10
Piec ciasto w nagrzanym piekarniku, aż skorupa będzie złoty kolor i jeżyny są bulgotanie, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn