Ciasto z jeżyn pszennych i bezmlecznych

Ciasto z jeżyn pszennych i bezmlecznych
Pszenica i bezmleczne ciasto jeżyn może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 203 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz margarynę, sól, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezglutenowa kruszonka lub tarta z nadzieniem jeżyn i jabłek (z opcjami bez cukru i nabiału), Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Pepparkakor pełnoziarnisty (bezmleczny) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Beat 1/2 szklanki margaryny, 1 1/2 szklanki mąki ziemniaczanej, woda z lodem, i sól razem w misce z mikserem elektrycznym, aż mieszanina jest duże okruchy. Uformować kulkę ciasta; schłodzić w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka ZiemniaczanaMąka Ziemniaczana
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
W misce wymieszać jeżyny, cukier, 1/3 szklanki mąki ziemniaczanej i sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Mąka ZiemniaczanaMąka Ziemniaczana
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Oddzielić ciasto na dwie równe połówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
5
Zwiń każdą połowę wałkiem do ciasta o średnicy 12 cali. Naciśnij jedną skórkę w 9-calowej patelni do ciasta. Miarka jeżyny nadzienie do przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
3 łyżki margaryny skropić nadzieniem z jeżyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
7
Lekko naciśnij drugą skorupę ciasto na szczycie napełniania jeżyn i uszczelnić krawędzie do krawędzi dolnej warstwy za.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
8
Wierzchnią skórkę posmarować pozostałą 1 łyżką roztopionej margaryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
9
Wytnij 2 lub 3 szczeliny w górnej skorupie, aby umożliwić ucieczkę pary podczas pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
10
Piec ciasto w nagrzanym piekarniku, aż skorupa będzie złoty kolor i jeżyny są bulgotanie, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn