Ciasto z jagnięciną i kiełbasą

Ciasto z jagnięciną i kiełbasą
Jeśli 1,45 zł za porcję spada w Twoim budżecie, ciasto z jagnięciną i kiełbasą może być niesamowite bezmleczne przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 419 kalorii, 16G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz cebulę, oliwę z oliwek, nitki szafranu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczona jagnięcina ze skórką z kiełbasy jagnięcej i sosem ze świeżych winogron, Kiełbasa Jagnięca, oraz Cassoulet z jagnięciną i kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę i sól wymieszać w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
2
Dodać skrócenie; za pomocą włączania / wyłączania, pokroić w skrócenie, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek. Stopniowo dodawaj oliwę z oliwek, sok pomarańczowy i 3 łyżki wody lodowej; mieszaj, aż utworzą się wilgotne grudki, dodając więcej wody przez łyżeczki do herbaty, jeśli ciasto jest suche. Ciasto zebrać razem, podzielić na pół. Uformuj każde ciasto na pół w gładką kulkę; spłaszczyć każdy na dysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
SkracanieSkracanie
WodaWoda
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CiastoCiasto
3
Umieścić na powierzchni roboczej; przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Pozostaw w temperaturze pokojowej podczas napełniania.
1
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Jagnięcinę posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
JagnięcinaJagnięcina
3
Dodać jagnięcinę na patelni i sauté aż brązowy, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przenieś do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj cebulę i czosnek na patelni i smażyć 2 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować, aż cebula są bardzo miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 15 protokół. Powrót jagnięciny na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać wino i szafran; gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się o połowę, o 4 protokół. Wymieszać w sobrasada i sauté 2 protokół. Chłodne wypełnienie całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SobrasadaSobrasada
SzafranSzafran
WinoWino
7
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Rozwałkuj każdy krążek ciasta między 2 arkuszami pergaminu do 12-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
9
Przenieść 1 okrągłe ciasto do nieczystej obramowanej blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
10
Rozłóż nadzienie jagnięce na cieście okrągłym, pozostawiając 2-calową gładką granicę. Nadzienie przykrywamy drugą okrągłą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CiastoCiasto
JagnięcinaJagnięcina
11
Zwiń krawędzie, naciskając razem, aby dobrze uszczelnić. Używając małego ostrego noża, wytnij małe X w środku górnej skorupy, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
12
Umyj skórkę z ubitym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
JajkoJajko
13
Piec ciasto, aż skorupa jest złoty kolor, o 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Ostudzić 15 minut.
15
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
16
* Sobrasada jest dostępny w La Española (310-539-0455; donajuana.com) lub z La Tienda (888-472-1022; tienda.com).
Składniki, których będziesz potrzebować
SobrasadaSobrasada
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn