Ciasto z jabłkami z indyka z Cheddarową skórką biszkoptową

Ciasto z jabłkami z indyka z Cheddarową skórką biszkoptową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj ciasto z jabłkami z indyka z Cheddar Biscuit Crust. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 586 kalorii. Ten przepis służy 6. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieczone mięso z indyka, sól koszerna, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Garnek z indyka z Cheddarową skórką biszkoptową, Ciasto z indyka z Cheddarową skórką biszkoptową, oraz Instant Pot Chicken Pot Pie Soup dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę, marchew, seler, pasternak, jabłka i tymianek ugotować na maśle doprawić solą i pieprzem w 12-calowym płytkim garnku, przykrytym, na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż warzywa będą prawie miękkie, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Posypać ¼ szklanki mąki i gotować, stale mieszając, 2 minuty. Wymieszać w magazynie, zeskrobując wszelkie brązowe kawałki podczas nalewania wywaru. Doprowadzić garnek do wrzenia, mieszając, następnie obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 5 protokół. Wymieszać z indykiem, dodać sól i pieprz do smaku. Ta część może być wykonana z jednodniowym wyprzedzeniem. Doprowadzić mieszaninę z powrotem na wolnym ogniu, gdy jest gotowa do kontynuowania. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F ze stojakiem w środku piekarnika. Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i pieprz przesiać do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać ser i wrzucić do herbu. Zmiksować na maśle i skrócić blenderem do ciasta, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepłe Puree Ziemniaczane (110° Do 115°, Przygotowane Bez Mleka I Masła)Ciepłe Puree Ziemniaczane (110° Do 115°, Przygotowane Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodajemy maślankę i mieszamy, aż powstanie szorstkie ciasto. Upuść ciasto biszkoptowe na nadzienie68 dużych kopców, pozostawiając przestrzenie między herbatnikami, aby mogły wzrosnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
5
Piec, aż ciastka są dmuchane i złocisty brązowy i napełnianie jest bulgotanie, 35 do 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn