Ciasto Z Indykiem
Zapiekanka z indyka wymaga ok. 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 1592 kalorii, 152g białka, oraz 75 g tłuszczu na porcję. Na 5,73 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka dyni butternut, Indyk skórka, jajko, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest niesamowite. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Aby skorupa, powierzchnia pyłu z mąką.
Wytnij 1 arkusz mrożonego ciasta francuskiego na 1-calowe paski o długości 8 cali. Na dużym arkuszu ciastek splot paski w kratkę wystarczająco dużą, aby pokryć każde ciasto z garnkiem.
Wymieszać jajko i mleko razem i szczotkować na każdym placu kratki.
Piec przez 5 minut. Ciasto wzrośnie i stanie się jasnobrązowe. Odstawić na bok, aż będzie gotowy do złożenia ciasta.
W dużym rondlu podgrzej zupy. Wymieszać z indykiem, cebulą, kabaczkiem, żurawiną, solą i pieprzem. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. W naczyniu odpornym na działanie pieca napełnij mieszaniną i wymieszaj z wstępnie ugotowanym kwadratem kratowym.
Piec przez 5 minut, aż bąbelki i ciasto francuskie będzie głęboki złoty kolor.
Cięcie ciasta francuskiego karbowanym kółkiem tworzy eleganckie krawędzie.
- Dobre zamienniki zupy serowej Cheddar to krem z rosołu i krem z zupy grzybowej.