Ciasto Z Indyka Z Puree Ziemniaczanym
Jeśli masz w pobliżu 1 godzina i 5 minut do spędzenia w kuchni, ciasto z indyka z puree ziemniaczanym może być świetne bez nabiału przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 6G tłuszczu i w sumie 172 kalorii. Za 53 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jeśli masz pod ręką wodę, ciasto, sos z indyka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest całkiem niezłe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto z szynką i puree ziemniaczanym, Ciasto z halibuta z puree ziemniaczanym, oraz Ciasto z kurczaka z puree ziemniaczanym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Wciśnij skórkę ciasta na dno naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali, a następnie ułóż mięso z indyka na skórce; nałóż śmietanę z rosołu na indyka.
Zagotuj 1 szklankę wody w rondelku na średnim ogniu i dodaj zmieszane warzywa; gotuj, aż warzywa będą miękkie, około 5 minut.
Wymieszaj suchą mieszankę sosu z pozostałą 1 szklanką wody, a następnie wymieszaj mieszankę sosu z wymieszanymi warzywami. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, około 1 minuty.
Wlać warzywa i sos na krem z warstwy rosołu na patelni.
Rozłóż tłuczone ziemniaki na wierzchu ciasta.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadzienie zacznie bulgotać, około 45 minut.