Pumpkin Spice Cake with Brown Sugar lukier is a bezglutenowe przepis z 16 porcjami. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu. 229 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Jeśli masz dynię, spice cake mix, philadelphia Neufchatel ser, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Ciasto z dyni z lukrem z brązowego cukru, Ciasto Z Przyprawami Jabłkowymi Z Lukrem Z Brązowego Cukru, oraz Maślanka Spice Layer Cake with Brown Sugar Cream Cheese lukier.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Beat pierwszych 5 składników w dużej misce z mikserem, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać do patelni o wymiarach 13x9 cali rozpylonej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Piec 30 do 32 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
5
Beat Neufchatel i cukier w małej misce z mikserem, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Neufchatel
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego